Serigrafi matematike me Nënë Terezën

Është e vështirë të besohet që ky operacion kompleks serigrafie në disa tekste mësimore të jetë një përsëritje e rastësishme.

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 2 Shtator 2015, 19:07Shkruan: Elton Hatibi

Prizreni, kryeqyteti i xhamive

Prizreni është një qytet prej të cilit do të doje të mos ndaheshe kurrë.

Vazhdo leximin!

E Hënë, 24 Gusht 2015, 10:15Shkruan: Qani Sulku

A ka islamofobi në Shqipëri? – Një historik i shkurtër i fenomenit

A mund të flasim për Islamofobi në një vend me shumicë muslimane?

Vazhdo leximin!

E Martë, 4 Gusht 2015, 17:42Shkruan: Roald A. Hysa

Një vërejtje serioze për njëfar Dedë Palokaj rreth Illyricum Sacrumit

Je i ardhur në Kosovë, sikur çdo katolik tjetër

Vazhdo leximin!

E Dielë, 2 Gusht 2015, 15:14Shkruan: Isa Mulaj

GJENOCIDI I DHJETË, MBROJTJA E PARË

Gjenocidi i dhjetë ndaj myslimanëve boshnjak do të ndodh nga muaji prill të vitit 1992, e deri në nëntor të vitit 1995.

Vazhdo leximin!

E Dielë, 12 Korrik 2015, 21:18Shkruan: Behxhet Jashari

POEZIA SHQIPE ME ALFABET ARAB DHE RRUGËTIMI I SAJ POETIK

Poezia për bejtexhinjtë llogaritur si brumë ku gjendet Zoti, ku gatohet bukuria e kulturës islame, e artit, meditimit dhe dashurisë së fesë, gjuhës, popullit, por edhe të popujve në mes vete.

Vazhdo leximin!

E Dielë, 5 Korrik 2015, 18:13Shkruan: Sulejman Mehazi

Feti Mehdiu, 30 vjet nga përkthimi i plotë i Kur`anit: një përvojë e jashtëzakonshme

Përkthyesi i parë i Kur`anit në tërësi në gjuhën shqipe...

Vazhdo leximin!

E Martë, 30 Qërshor 2015, 01:15Shkruan: Shkëlzen Rrecaj

INTERVISTË ME PROF.DR. ABDULKADIR OZCAN: “SHEKULLI 16 ISHTE SHEKULLI I KRYEMINISTRAVE SHQIPTARË”

Veziret, pashallaret dhe kryeministrat me origjine shqiptare zene nje vend te vecante ne perandorine osmane. Jo vetem si numer, por edhe si cilesi.

Vazhdo leximin!

E Premte, 1 Maj 2015, 06:14

Termi “VEHABIZËM”

Termi “vehabij” është termi më i popullarizuar i kësaj lëvizje

Vazhdo leximin!

E Enjte, 30 Prill 2015, 05:08Shkruan: Hoxhë: Drilon I. Gashi

Istina o unutarmuslimanskom sukobu

Bliskim istokom haraju sukobi. Otvaranjem žarišta u Jemenu ovi se sukobi, nastali iz Arapskoga proljeća, sve više pretvaraju u potpuni obračun sunnizma i ši’izma. Enes Karić, profesor tumačenja Kur’ana na Fakultetu islamskih nauka u Sarajevu za Tačno.net govori o povijesnim razlozima sukoba ove dvije sljedbe i njihovim savremenim političkim konsekvencama, kako u svijetu tako i u BiH.

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 22 Prill 2015, 07:30Shkruan: Enes Karić

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme