Feja dhe liria

Sami Frashëri:
“Liria është thelbi i shpirtit dhe i mendjes; aty ku s’ka liri, mendja dhe shpirti thahen si bima pa ujë.”

Vazhdo leximin!

E Martë, 1 Tetor 2013, 12:34Shkruan: Zeqirija IBRAHIMI


RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme