Turku imagjinar

Bozhidar Jezernik, Turku imagjinar, Logos-A, Shkup, 2017

Vazhdo leximin!

E Enjte, 21 Dhjetor 2017, 11:00Shkruan: Ali PAJAZITI

Çamët, Rohingiat e Evropës?

*Autori është shkrimtar, poet, regjisor, dramaturg. Mban postin e kryetarit të Studimeve Islame “Ibn Khaldun”, Universiteti Amerikan në Uashington, DC.

Vazhdo leximin!

E Enjte, 21 Dhjetor 2017, 10:57Shkruan: Akbar AHMED

Prizreni unanimisht e do rindërtimin e Xhamisë në Kala - vazhdimi 1

Kalaja e Prizrenit Ã

Vazhdo leximin!

E Enjte, 20 Prill 2017, 11:52Shkruan: Mr. Orhan Bislimaj

Gjenocidi kundër muslimanëve të Perandorisë Osmane që u fsheh për 100 vjet

Konspekt i librit

Vazhdo leximin!

E Hënë, 17 Prill 2017, 22:31Shkruan: Dr. Milazim Krasniqi

Logos-A, shpirti dhe zemra e shqiptarëve po sulmohet nga hienat tinzare

Logos-A do të vazhdojë të jetojë edhe më fuqishëm, edhe më dinjitetshëm, duke u bërë vravashkë për të gjithë ata që kanë nevojë për orientues e dritë.

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 11 Shkurt 2017, 19:10Shkruan: Nexhat Ibrahimi

VRIJEĐAJUĆI PREDSJEDNIKA ERDOGANA, REŠID HAFIZOVIĆ VRIJEĐA NAŠ UMMET

Intervju sa prof. dr. Džemaludinom Latićem

Vazhdo leximin!

E Martë, 23 Gusht 2016, 10:32Shkruan: Razgovarao: Mujo Aganović

Romani "Varreza Çifute" - Akad. Enes Kariq

"Feja është kufiri i njeriut, i zakonshëm, por, gjithmonë i pranishëm, sikur ajri në mushkëri. Nëse je i vetëdijshëm për këtë kufi, të përcjellë sikur hija përderisa të ketë dritë. Hija është tek ti afër, ndërsa drita përreth dhe kudo...”
(Nga romani “Varreza çifute”, Logos –A, Shkup, 2016)

Vazhdo leximin!

E Martë, 23 Gusht 2016, 07:33Shkruan: Azmir Jusufi

Shërbyesit bashkëkohorë të “propagandës fide” që flasin e shkruajnë shqip

“Më mirë të lexosh një libër, sesa t’i fusësh hundët në punët që nuk i dini.” Adam Stanley

Vazhdo leximin!

E Martë, 2 Gusht 2016, 12:04Shkruan: Behxhet JASHARI

PËRDORIMI I GJUHËS SHQIPE GJATË PERIUDHËS OSMANE

Perandoria Osmane kishte një sistem të shkëlqyeshëm që historia e ka regjistruar, në multi etnitet, në përdorimin gjuhëve të ndryshme dhe në praninë kulturave të shumta. për qendrën e Perandorisë nuk ka pasur edhe aq rëndësi të madhe përdorimi i gjuhës, feja etj. aq sa ishte me rendësi përforcimi i vendeve në aspektin ekonomik dhe financiar.

Vazhdo leximin!

E Hënë, 1 Gusht 2016, 07:35Shkruan: Dr. Hayati Develi

Kosova e sarkazmës, e ambasadorëve dhe fjalës së lirë

...Mos u tregoni të padrejtë e racistë ndaj saj! ...

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 27 Korrik 2016, 21:53Shkruan: Halil IBRAHIMI

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme