Fjalimi i Obames ne Kairo

"Kemi fuqinë të bëjmë botën që ëndërrojmë"

Vazhdo leximin!

E Martë, 20 Gusht 2013, 13:47Shkruan: Barak Obama

Alija Izetbegoviq - ai ka dashur, ka ditur dhe ka vepruar

“Po qe se do të më ofrohej, me një mrekulli, të jetoja përsëri - nuk do të pranoja. Po qe se do të isha i detyruar të pranoja, do të jetoja njësoj siç kam jetuar!” (Alija Izetbegoviq, Kujtime, AKEA, Prishtinë, 2008).

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 3 Gusht 2013, 01:50Shkruan: Nexhat Ibrahimi

ZEMËRIMI I PERËNDIVE PAGANE DHE I VEGLAVE TË TYRE

“The Erdogan’s Way” – “Rruga e Erdoğanit”

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 29 Qërshor 2013, 20:29Shkruan: Mithat HOXHA

Erdogani dhe Taksimi

Qeverisë së AKP i është rritur rejtingu për 3%, me çka mund të konstatojmë se, duke dashur dikush t’i bëjnë dëm Erdoganit, ata edhe më shumë e ngritën forcën e AKP-së.

Vazhdo leximin!

E Martë, 18 Qërshor 2013, 18:41Shkruan: Muxhahid Ismaili

Intervista e Prof. Dr. Mehmet Gormezit me Shejh Abdu’l-Fettah Ebu Gudden në lidhje me Sunnetin dhe Hadithin

“Pyetni të dijshmit për atë që nuk dini.”

Vazhdo leximin!

E Premte, 14 Qërshor 2013, 15:26

RECENSË E ENIS SULSTAROVA, ARRATISJA NGA LINDJA: ORIENTALIZMI SHQIPTAR NGA NAIMI TE KADAREJA

http://orientalizmi.wordpress.com/2013/04/08/recense-e-enis-sulstarova-arratisje-nga-lindja-orientalizmi-shqiptar-nga-naimi-te-kadareja/

Vazhdo leximin!

E Martë, 9 Prill 2013, 10:28Shkruan: Besnik PULA

Sundimi osman s'mund të konsiderohet “gropë e zezë”

Historiani Ferid Duka, i specializuar për periudhën osmane, në një intervistë dhënë të përditshmes ‘Shekulli’ shpjegon, ndër të tjera, rëndësinë që ka rishikimi i një teksti historik.

Vazhdo leximin!

E Dielë, 31 Mars 2013, 22:24

Duke e lexuar veprën “Osmanët” të autorit Osman Nuri Topbash

(Osman Nuri Topbash, OSMANËT - Me personalitetet dhe institucionet e tyre monumentale, Shkodër, 2009, fq. + 582)

Vazhdo leximin!

E Hënë, 7 Janar 2013, 16:26Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Pas “Pranverës Arabe”, ne u rikthyem serish në histori

Intervistë me Dr. Pakinam Al-Sharkavi, ndihmëse e presidentit aktual të Egjiptit, Muhamed Mursi

I

Vazhdo leximin!

E Hënë, 3 Dhjetor 2012, 13:14

Shpifje në akiden (kredon) e Imam Shafiut!

Nuk është hera e parë që has në shpifje ndaj personaliteteve të botes islame dhe për shkak të eksperiencës në fushën e diskutimit teologjik (ilahijat), i kam marre gjerat me sportivitetin e nevojshëm.

Vazhdo leximin!

E Dielë, 2 Dhjetor 2012, 21:07Shkruan: Alban Çuli

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme