Rreze drite

Jeta e tillë është ...

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 8 Shtator 2012, 21:02Shkruan: Anderson Marku

Ti dhe vdekja

Poezi

Vazhdo leximin!

E Enjte, 16 Gusht 2012, 19:10Shkruan: Daim Abazi

POEMA E BAJRAMIT

Hamd çdoherë vetëm Allahut i bëjmë ...

Vazhdo leximin!

E Enjte, 16 Gusht 2012, 12:46Shkruan: Bunjamin Limani

Israja dhe Miraxhi

Me rastin e Nates se Madhe te Mi'raxhit

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 13 Qërshor 2012, 16:54Shkruan: Ilmi Rexhepi

BEKRIU

BEKRIU

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 2 Qërshor 2012, 08:47Shkruan: Muhamet Kyçyku (çami)

AGJERO

Poezi

Vazhdo leximin!

E Enjte, 5 Janar 2012, 12:43Shkruan: Behar Kraja

Gëzuar dhjetëvjetori i lirisë!

Poezi e shkruar Ikrame Ibrahimi, enkas me rastin e dhjetvjetorit te daljes nga burgu

Vazhdo leximin!

E Martë, 6 Dhjetor 2011, 19:34Shkruan: Ikrame Ibrahimi

Hëna dhe Ramazani

Poezi per qejfi nga miku Ilmi Rexhepi

Vazhdo leximin!

E Dielë, 7 Gusht 2011, 16:00Shkruan: Ilmi Rexhepi

ASKUSH PËRVEÇ ALLAHUT !

poezi islame

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 15 Qërshor 2011, 06:19Shkruan: Bekim Rrahimi

O ALLAH KËRKOJMË STREHIM TEK TI

O ALLAH KËRKOJMË STREHIM TEK TI

Vazhdo leximin!

E Hënë, 25 Prill 2011, 05:57

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme