DEKLARATË E LIGËS SË DIJETARËVE MUSLIMANË PËRKITAZI ME SULMIN ÇIFUT MBI KARVANIN E ANIJEVE TË LIRISË

17 Xhumadel Ahireh 1431
31/5/2010

“وَلَا يَحِيقُ الْمَكْرُ السَّيِّئُ إِلَّا بِأَهْلِهِ
...por dredhia e keqe nuk godit tjetër vetëm ata që kurdisën...” Fatir, 43.

Vazhdo leximin!

E Enjte, 3 Qërshor 2010, 10:48

Konferenca islamike miraton rezolute per Kosoven

Në seancën përmbyllëse të Ministerialit të Organizatës së Konferencës Islamike, mbajtur në Dushanbe të Taxhikistanit, është miratuar Rezoluta mbi Situatën në Kosovë.

Vazhdo leximin!

E Hënë, 31 Maj 2010, 19:59

Një promovim që solli frymëzim...

Në Prishtinë, u promovue kompleti: “Nexhat Ibrahimi vepra 1-10”,
i cili ka ka 4466 faqe, botuar nga Shtëpia Botuese “LOGOS-A”.

Vazhdo leximin!

E Dielë, 30 Maj 2010, 10:38Shkruan: Mexhid YVEJSI

Promovohet kompleti “Nexhat Ibrahimi – vepra 1-10”

Në fjalën përshëndetëse, Myftiu i Kosovës, Mr. Naim ef. Tërnava, shpalosi disa momente nga jeta dhe veprimtaria shkencore e Nexhat Ibrahimit. Ai, duke përmendur vështirësitë e veprimtarisë intelektuale fetare dhe kombëtare në sistemin komunist, tha se dashuria për fenë dhe për atdheun, Nexhatin e bënë që të sakrifikojë shumë.

Vazhdo leximin!

E Dielë, 30 Maj 2010, 06:48Shkruan: Blerim Halili

PROMOVIM

Promovimi i kompletit “Nexhat Ibrahimi vepra 1-10” , të botuar nga Shtëpia botuese “LOGOS –A”.

Vazhdo leximin!

E Martë, 25 Maj 2010, 18:18

Tribune islame

25 vjetori i përkthimit të pare te plote te Kur’anit në gjuhën shqipe
30 prill 2010, 20. h ne Prizren

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 28 Prill 2010, 21:02

Myftiu Tërnava letër deputetëve të Parlamentit të Kosovës

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës
Shërbimi për informim
Adresa: rr. “Bajram Kelmendi” nr. 84, 10 000 Prishtinë
tel.& fax: +381 38 224 022; 224 024
Prishtinë, 29 mars 2010

Myftiu i Kosovës, Mr. Naim Tërnava në kuadër të aktiviteti të tij për sensibilizimin e iniciativës së Bashkësisë Islame të Kosovës, për futjen e lëndës së edukatës fetare në kuadër të sistemit të rregullt të arsimit publik u ka dërguar këtë letër deputetëve të Parlamentit të Kosovës.

Vazhdo leximin!

E Hënë, 29 Mars 2010, 22:06

Shumë njerëz i kthehen religjionit ...

CNN: 1.5 Milion konvertime në Fenë Islame në Amerikë pas sulmeve të 11 Shtatorit

Vazhdo leximin!

E Hënë, 22 Mars 2010, 20:04Shkruan: Labinot Maliqi

Sharon i thotë Peresit: "Ne kontrollojmë Amerikën"

SHARON[1] I THOTË PERESIT[2]:
"Ne kontrollojmë Amerikën"
Për të kënaqur dëshirat e Izraelit Kongresi provon të drejtën e tij

Vazhdo leximin!

E Hënë, 22 Mars 2010, 20:00Shkruan: Muhamed KHODR*

Shejh'ul-Ez'heri i ri ne Kairo

U emerua Shejh'ul-Ez'heri i ri ne Kairo

Vazhdo leximin!

E Dielë, 21 Mars 2010, 19:14

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme