Filmi dokumentar “Shtatë ditët dhe shtatë qiejt e namazit”

U shfaq filmi dokumentar “Shtatë ditët dhe shtatë qiejt e namazit”

Më 15.10.2010, në kinemanë ‘’ABC’’ në Prishtinë, u shfaq filmi dokumentar i Fatmir Mujes “ Shtatë ditët dhe shtatë qiejt e namazit’’, realizimi i të cilit ishte mbështetur nga Bashkësia Islame e Kosovës.

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 16 Tetor 2010, 06:18

Përkujtim për Prof. Fet’hi Osmanin

Dr. Muhamed Fet’hi Osman

(1928-2010)


Përkujtim për Prof. Fet’hi Osmanin

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 18 Shtator 2010, 12:01Shkruan: Dr. Ismail Bardhi

Obama telegram Topit me rastin e Fiter Bajramit

http://www.gazetastart.com/fotolajm/barak_obama1.jpg

Vazhdo leximin!

E Martë, 14 Shtator 2010, 19:46

Urimi i Myftiut të Kosovës Mr. Naim Tërnava me rastin e Fitër- Bajramit

www.bislame.net

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës

Prishtinë, 8 shtator 2010
Shërbimi për informim

Adresa: rr. “Bajram Kelmendi” nr. 84, 10 000 Prishtinë

tel.& fax: +381 38 224 022; 224 024

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 8 Shtator 2010, 13:06

Promovohet kompleti i vepres së Imam Vehbi Ismailit

Të mërkurën, më 25. 08. 2010, në ambientet e Asociacionit për Kulturë Edukim dhe Arsim (AKEA), Prishtinë, u bë promovimi i kompletit të veprës së dijetarit, humanistit dhe patriotit të shquar shqiptar Imam Vehbi Ismaili, i cili pjesën më të madhe të jetës së tij e kaloi në SHBA.

Vazhdo leximin!

E Premte, 27 Gusht 2010, 03:34Shkruan: Blerim Halili, Prishtinë

Ministri italian, Alfredo Maiolese: Shqipëria hyn në BE si vend mysliman

Alfredo Maiolese konvertoi besimin në islam, vizitë xhamive për Ramazan

"Islami është vlerë për Shqipërinë dhe Europa duhet ta pranojë Shqipërinë pikërisht për këtë". Kjo deklaratë i përket ministrit italian në Parlamentin Botëror të Shteteve Për Siguri dhe Paqe, Alfredo Maiolese, i konvertuar në mysliman.

Vazhdo leximin!

E Dielë, 22 Gusht 2010, 21:21

TURQIA E PARA NË SHKENCË

TURQIA E PARA NË SHKENCË

Brenda 8 viteve të fundit Turqia arriti të rrit numrin e shkencëtarëve për 107% dhe kështu u radhit e para në Evropë për nga rritja e numrit të shkencëtarëve.

Vazhdo leximin!

E Hënë, 9 Gusht 2010, 13:44

U shënua dhjetëvjetori i FRI-së

“Dhjetë vite në shërbim të shoqërisë” ishte motoja që rrinte si mbishkrim

Vazhdo leximin!

E Premte, 9 Korrik 2010, 19:57

Erdogani: Nuk do t'i kthejme krahet Kudsit

Erdogani tha se sulmi izraelit kunder Flotes se Lirise ne ujerat nderkombetare te Detit Mesdhe "tregon pasigurine dhe traumen neper te cilen po kalon qeveria izraelite".

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 5 Qërshor 2010, 10:00

Izraeli ka nevojë për Turqinë dhe jo anasjelltas

Në Izrael janë ngritur zërat, posaçërisht pas sulmit ndaj flotës me anije që bartnin ndihma, duke kërkuar ndëshkimin e Turqisë dhe ndërprerjen e bashkëpunimit ekonomik me te. Ata konsiderojnë se Turqia sot udhëhiqet nga partia e drejtësisë dhe zhvillim e cila po ndjek një politikë armiqësore kundër Tel Aviv.

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 5 Qërshor 2010, 06:33

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme