Lufta në Siri, luftë kundër regjimit brutal

Konflikti në Siri po shikohet nën thjerrëzën e një lufte religjioze, aty nuk bëhet luftë qytetare ndërmjet Sunitëve, Alevitëve, të krishterëve apo Drusëve, në rend të parë regjimi brutal po e mbyt dhe lufton popullin e tij.

Vazhdo leximin!

E Enjte, 6 Qërshor 2013, 05:58Shkruan: Naxhi Ibrahimi

Familjet muslimane guxojnë të kenë vetëm dy fëmijë

Ligj diskiminues në Birmani

Vazhdo leximin!

E Dielë, 26 Maj 2013, 11:23

Siri: Turqia e akuzon Sirinë për pastrim etnik

Koment i Spiegel Online 08. Mai 2013

Vazhdo leximin!

E Enjte, 9 Maj 2013, 11:30

« Para Verës Siria do të shkatërrohet «

Derisa Bashkësia Ndërkombëtare i mbështet finanziarisht, shumë refugjat shpresojnë për një kthim në vendlindjen e tyre. Ata duhet të adaptohen më këto kushte, që faktikisht janë vetëm të përkohshme.

Vazhdo leximin!

E Dielë, 3 Shkurt 2013, 07:17

Siri - Lufta për aeroportin dhe pjesë të qytetit

Në disa pjesë të qytetit të Damaskut dhe Halepit përsëri kishte luftime të ashpëra. Para së gjithash luftohet për marrjen e dy aeroporteve. Përmes tyre rexhimi mba furnizimet e tij.

Vazhdo leximin!

E Dielë, 6 Janar 2013, 10:13

Një version i ri, i korrigjuar i Dhjatës së Vjetër

"Një studiues izraelit ka shpenzuar dekada për të korrigjuar tekstin e librit të shenjtë nga gabimet"
&
"Cohen identifikoi 1500 pasaktësi ne Bibel që i korrigjoi në versionin e tij me 21 vëllime"

Vazhdo leximin!

E Hënë, 27 Gusht 2012, 07:00

U zbulua sekreti misterioz i fëmijës në foto!!

U zbulua fotoja sekrete që simbolizonte bujarinë, modestinë dhe dashurinë që ndjente rahmetli Alija Izetbegoviq ndaj popullit të tij.

Vazhdo leximin!

E Dielë, 26 Gusht 2012, 14:29

Intervenimi humanitar në Turqi

Luftë e pakompromis në ndihmë viktimave të luftës së Siri

Vazhdo leximin!

E Premte, 10 Gusht 2012, 20:50

Gjenocidi ndaj muslimanëve në Mijanmar (Burma)

Sipas të dhënave të KB Rohingja muslimanët e Mijanmarit (Burmës) janë pakica kombëtare më e rrezikuar në botë. Ata po vriten nga aparati shtetëror, të ndihmuar fortë nga feja budiste. Nuk dihet numri i të vrarëve, meqë shteti nuk lejon depërtimin e mediave botërore dhe organizatave joqeveritare.

Vazhdo leximin!

E Enjte, 9 Gusht 2012, 11:12Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Fondamentalistët e krishterë planifikojnë t’u mësojnë fëmijëve në shkolla gjenocid

Evangjelizmi në shkolla i Good News Club ka kohë që po shkel ndarjen e kishës nga shteti. Tani ata po justifikojnë vrasjen e pabesimtarëve.

Vazhdo leximin!

E Martë, 5 Qërshor 2012, 06:16Shkruan: Katherine Stewart

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme