Pasqyra e të lindurve dhe të vdekurve në Serbi dhe mësimi për ne!

Në gazetën e përditshme, të pavarur beogradase, BLIC, në muajin shkurt të vitit 1999, gjatë vuajtjes së dënimit në Burgun e Zajeçarit, krahas vështirësive të burgut, krahas ankthit për fatin e familjeve tona në Kosovë, krahas tmerrit që po përjetonte Kosova, krahas gjenocidit që po përjetonin populli i Kosovës, në gazetën e sipërpërmendur lexova për vajtimin e disa demografëve e historianëve serbë lidhur me fatin që e pretë Serbisë në dekadat e ardhshme. Ishte konstatim unanim i tyre se Serbinë e ka kapluar ‘mortaja e bardhë’ dhe vazhdimi i një trendi të këtillë, Serbia pas një shekulli do të prezantonte vetëm “na kishte qenë njëherë njëfarë Serbie”.

Vazhdo leximin!

E Martë, 18 Gusht 2009, 11:14Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Të dhëna interesante nga Kur’ani

Të dhëna interesante nga Kur’ani

Vazhdo leximin!

E Martë, 18 Gusht 2009, 11:01Shkruan: Emrat e njohur të Kur’anit:

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme